Vraag uw Gratis Dagpas Aan

x

Ifitness homeworkouts 2x

Corona Crisis

Beste sportvrienden, leden van i-fitness,

 

Allereerst willen we jullie bedanken voor de steun die we, in deze moeilijke tijden, zo massaal krijgen. We zijn als i-fitness, samen met jullie en al onze medewerkers, bij de eersten die getroffen werden. Toch willen we benadrukken dat onze gedachten in eerste instantie uitgaan naar de slachtoffers van het virus en de mensen die werkzaam zijn in de zorgsector.

 

Onze deuren zijn misschien gesloten, maar i-fitness blijft jullie motiveren. Blijf dus zeker onze pagina’s op facebook, instagram en youtube volgen en doe mee met de diverse filmpjes om zowel fysiek als mentaal op peil te blijven. Blijf vooral filmpjes posten en tag ons, het is geweldig om te zien hoe jullie ook in deze tijden aan jullie conditie werken!

 

Uiteraard hebben we ook aan jullie gedacht wat de lidmaatschappen betreft. Voor de maand april zullen we jullie lidmaatschap bevriezen en dan ook niets aanrekenen. Heb jij vooruitbetaald? Dan wordt jouw lidmaatschap verlengd.

 

Bovendien volgen we het nieuws op de voet en brengen jullie als eerste op de hoogte wat de nabije toekomst betreft. Jullie warme steun betekent heel veel voor ons en we kijken er enorm naar uit om je snel weer te zien in jouw i-fitness club.

 

Blijf ondertussen fit en gezond, zorg voor jezelf en de mensen om je heen.


Het voltallige i-fitness team - we care about our members!


Abonneer je op ons Youtube kanaal